Moška moda in blago za moške obleke

Izberimo pravo metrsko blago za moške obleke

Moške obleke, moška moda modne hiše Bottega Veneta, vir slike: dailyfashionandstyle.com


Moška moda
in modni trendi so se zagotovo korenito spremenili od časov, ko so moška oblačila kupovali naši očetje. Klasične moške obleke so vedno zasedale pomembno mesto v preteklosti, moški pa so najraje izbirali take, ki so že navzven odražale njihov družbeni status.

Sodoben moški se ne ‘oblači več samo za uspeh ‘, moška moda se je spremenila in danes je izbira moške obleke bolj prefinjena kot kdaj koli prej.

Pod vplivom eksplozije modnih oglasov, tv reklam in obcestnih plakatov, so moški bombardirani z vseh strani, da je moška moda za njih pomembna in tako kot mi vsi, tudi oni radi podlegajo namigom, ki jih ponuja okolica.
Sodoben moški se danes zaveda svojega videza, svoje lepote in v tem uživa. Metroseksualci danes posvečajo skoraj enako pozornost izbiri svoje moške obleke, kot izbiri tradicionalnega moškega konjička – avtomobila. Žene jih želja po priznanju in uspehu in še nekaj več, nekaj presežnega. Včasih je bil moški v roza obleki bedak, danes je metroseksualec in za njim se ozre marsikatero žensko oko.

Kot za vsako obleko je tudi v moški modi kroj zelo pomemben, skoraj enako pomembno pa je katero metrsko blago in kakšne barve blago izberemo za izdelavo moške obleke. V naslednjem članku bomo opisali tkanine, ki se običajno uporabljajo za šivanje moških oblek in upamo, da vam bodo v pomoč pri izbiri blaga.